Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Bergen op zoom

Hoge kwaliteit infraroodsauna’s

Iedere dag genieten van een fijn, ontspannen moment in uw eigen infraroodcabine. Wilt u graag in uw huis in Bergen op Zoom een infrarood sauna geïnstalleerd hebben? Zondag Zonnevakmensen BV staat dan voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van infraroodcabines en bij ons kunt u de beste en voordeligste infraroodsauna kopen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Betrouwbaar merk

Ons personeel installeert alleen de beste en meest betrouwbare infraroodcabine van Infrawave. Wilt u de prijzen weten voor deze infraroodcabine? En wilt u een sauna op maat gemaakt voor uw huis in Bergen op Zoom? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte. De sauna’s van Infrawave zijn van Canadees Redcederhout en hebben een hele goede prijs/ kwaliteitsverhouding. De infra rood cabines zijn voorzien van DUO infraroodstralers en u hebt de mogelijkheid om LED- en kleurentherapie hierin te doen.

Waarom een infrarood cabine in uw huis in Bergen op Zoom?

De sauna’s die wij verkopen hebben een keurmerk en u heeft garantie op uw aankoop. Maar waarom zou u nu een cabine in huis willen halen? In een cabine met infraroodstraling, komt u heerlijk tot rust. Uw spieren en gewrichten krijgen een betere doorbloeding. Daarnaast versnelt de warmte de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam. Ook transpireert u door de hitte in de sauna.

Bij het afvallen kunt u van de sauna gemak hebben. Doordat u veel transpireert, ontstaan er een hogere verbranding van calorieën. En als u gestrest of vermoeid bent, kunt u uw geest en lichaam ontspannen in de cabine. Omdat de infraroodsauna een lage luchtvochtigheid heeft voor een sauna, is deze ook geschikt voor mensen met hartritmestoornissen en carapatiënten. Kortom: In Bergen op Zoom op zoek naar een sauna? Neem dan contact op met ons.

infraroodsauna bergen op zoom

Waarom zou u voor ons kiezen?

Ons bedrijf is de betrouwbare partner op het gebied van infraroodcabines. We kunnen u advies geven over de sauna’s, we brengen de infrarood cabine bij u thuis en verzorgen zo nodig ook de installatie ervan. We bieden de beste kwaliteit in Europa en bezorgen dan ook zowel in Nederland als in België gratis aan huis. Dus woont u in of rondom Bergen op Zoom? Dan komen we de sauna gratis bij u thuis bezorgen.