Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Breda

Haal een sauna in huis

Even helemaal tot rust komen en lekker ontspannen in een infrarood cabine bij u thuis. Woont u in Breda en wilt u een infrarood sauna kopen? Dan bent u bij Zondag Zonnevakmensen BV aan het goede adres. Onze infraroodsauna’s zijn van uitstekende kwaliteit en ze zijn in Nederland en België leverbaar. Bent u op zoek naar een fijne infrarood cabine? Bij ons bedrijf kunt u terecht voor maatwerk en inbouw.

Infrawave sauna’s

We hebben infra rood sauna’s van de producent Infrawave. Deze zijn eenvoudig te monteren of wij monteren de cabine voor u. We bieden betaalbare sauna’s voor in uw huis in Breda en de cabines zijn mooi om te zien. Onze infraroodcabines hebben allemaal een keurmerk en garantie. Infrawave is kwalitatief erg goed en maakt gebruik van gecertificeerd Canadees Red Cederhout. De infrarood stralers die ze gebruiken zijn ook van topkwaliteit.

Infrarood

Wanneer u overweegt een sauna aan te schaffen, kunt u bij ons goed terecht. In de omgeving van Breda zijn wij de expert op het gebied van infraroodcabines. De infra rood cabines in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. De sauna’s zijn goedkoop in het verbruik. Wilt u weten hoeveel u kwijt bent voor een infrarood cabine? De prijzen van onze infraroodcabine verschillen per formaat sauna. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons bedrijf.

Werking van infraroodstraling

De infrarood elementen in de sauna wekken warmte op in de cabine. Zonder tussenkomst van lucht komt deze warmte op uw lichaam terecht. Dit komt doordat de lucht niet eerst hoeft op te warmen zoals een traditionele sauna wel doet. Wilt u in uw huis in Breda zo’n fijne infraroodcabine geïnstalleerd hebben en van de voordelen van de sauna genieten? Wij regelen het voor u.

Infraroodsauna Breda

De voordelen van een infrarood sauna

De infraroodwarmte komt tot vier centimeter diep in de huid en daardoor voert uw lichaam de afvalstoffen makkelijker af. In een infraroodcabine zult u vaak meer zweten. Door deze transpiratie verbrandt uw lichaam ook meer calorieën. Dus als u regelmatig een bezoekje brengt aan uw sauna, kan dit leiden tot gewichtsverlies. Een eenvoudige manier om af te vallen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze sauna in uw huis in Breda? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.