Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Den Bosch

De beste infraroodsauna’s

Bent u op zoek naar een fijne infraroodsauna die u thuis kunt gebruiken? Woont u in of in de omgeving van Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Zondag Zonnevakmensen BV. We bieden u de mooiste sauna’s van Infrawave. Deze infra rood cabines zijn van goede kwaliteit en van het beste materiaal gemaakt. Dus als u thuis wilt ontspannen en regelmatig wilt genieten van een saunabezoekje, neem dan contact met ons op.

infraroodsauna den bosch

Topkwaliteit van Infrawave

De infraroodcabines van Infrawave hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wat krijgt u als u deze infrarood sauna gaat kopen bij ons?

  • Een sauna van Canadees Redcederhout
  • Een duo infraroodstraler
  • De mogelijkheid tot LED/kleurentherapie
  • Een keurmerk en garantie

Wilt u de prijzen van de infraroodcabine weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij maken een offerte voor u. We bieden u betaalbare infraroodcabines, die ook nog eens mooi om te zien zijn.

De installatie van een infraroodcabine

Wij leveren de infraroodsauna door heel Nederland en België en dus ook in Den Bosch. We bezorgen de infrarood cabine bij u thuis en vragen daar geen extra kosten voor. U heeft er zelf dus weinig werk aan. De sauna is eenvoudig te monteren, maar wij helpen u hier uiteraard graag bij. Wilt u een infrarood cabine die speciaal op maat is gemaakt voor uw huis in Den Bosch? Dat kan bij Zondag Zonnevakmensen BV ook! Als u een schets heeft van de situatie in uw huis, neem dan contact met ons op en we gaan er samen mee aan de slag.

Wat doet de infraroodsauna voor u?

In uw huis in Den Bosch kunt u op uw gemak in de sauna de stress en vermoeidheid van u af laten glijden. Niet alleen uw lichaam komt zo aan ontspanning toe, maar ook uw geest. Zo komt u tot rust en zal de vermoeidheid van u afvallen. Daarnaast is deze cabine ook geschikt voor mensen met acne, psoriasis en eczeem. De huid krijgt een grondige reiniging doordat de infraroodstraling ervoor zorgt dat de afvalstoffen afgevoerd worden. Dus wilt u in de buurt of in Den Bosch een infraroodcabine aanschaffen? Dan kunt u bij Zondag Zonnevakmensen BV uitstekend terecht. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u dan graag verder.