Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Etten-Leur

Ontspannen in uw eigen sauna

Een kwaliteitssauna bij u thuis in Etten-Leur, voor de optimale ontspanning, zuivering van uw huid en voor de verlaging van stress. Wilt u ook graag een infrarood cabine aanschaffen in Etten-Leur? Dan kunt u uitstekend terecht bij ons bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in infraroodsauna’s en hebben de prijzen voor een infraroodcabine zijn bij ons erg mooi. Voor meer informatie over onze producten, kunt u vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen bij ons.

Onze producten en service

Er zijn meerdere redenen waarom u bij ons bedrijf in de buurt van Etten-Leur een goede en mooie infraroodsauna kunt aanschaffen, voor een fijne prijs. Dit bieden wij u:

  • Een goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Gratis thuisbezorging in heel Nederland en België
  • Eenvoudig te monteren infra rood cabines
  • Montage door onze monteurs
  • Keurmerk
  • Garantie
  • De infraroodcabines zijn goedkoop in verbruik

infraroodsauna Etten-leur

Infrarood sauna’s van Infrawave

Bij ons bedrijf verkopen we infraroodsauna’s van product Infrawave. Deze sauna’s van Canadees Redcederhout en hebben een certificaat. Dit hout heeft een kamferachtige geur, die de energiebalans weer op peil brengt. U kunt in onze showroom de modellen infra roodcabines komen testen en bekijken. Hier staan we u ook graag te woord en beantwoorden onze vakmensen uw vragen.

De werking van een infraroodcabine

De infraroodwarmte die de infrarood elementen in de sauna opwekken, zorgt voor de werking van de sauna. In deze sauna komt de warmte direct op het lichaam en niet via de lucht. Bij een traditionelere sauna moet de lucht eerst opgewarmd worden en dat hoeft bij de infra rood cabine niet. In de cabine hangt dieptewarmte en deze dringt tot vier centimeter door in de huid. Zo voert uw lichaam afvalstoffen beter af en transpireert u ook meer.

De straling komt uit de DUO infraroodstralers en bootst een gedeelte van de zonnestraling na. De infraroodstraling is het warme deel van de zon en ons lichaam neemt deze infrarode energie selectief op. De cabine kunt u ieder moment van de dag gebruiken.

U heeft niet alleen minder stress na het gebruik van deze warmtebron, maar de warmte is ook goed tegen ischias (zenuwontstekingen), acne en psoriasis. Daarnaast verliest u ook sneller gewicht door een saunabezoekje, omdat uw lichaam meer calorieën verbrandt bij het transpireren. Dus wilt u even fijn ontspannen thuis en woont u in of in de omgeving van Etten-Leur? Schaf dan een fijne infraroodcabine aan en ontspan helemaal.