Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Aromatherapie

Aroma’s in de infraroodsauna

Aromatherapie staat voor behandeling met geuren en is gebaseerd op essentiële oliën. Vooral bij spanningen, angsten en slapeloosheid wordt aromatherapie ingezet.

Speciaal voor in de infraroodcabine, aroma therapie spray in diverse geuren

aromatherapie

Eucalyptus

Eucalyptusolie werkt koortsverlagend, kiemdodend, urineafdrijvend, sputumbevorderend en stilt pijn. Eucalyptus is een antiseptische olie en wordt gebruikt ter bescherming tegen ziekte. Tevens wordt de olie toegepast bij infecties aan de ademhalingswegen, hoesten, verkoudheid, bronchitis en griep. Eucalyptusolie verlicht klachten als hooikoorts, astma, blaasontsteking, reuma, migraine en helpt bij gebrek aan concentratie.

eucalyptus

Dennen

De zuiverende werking van dennenolie verdiept de ademhaling. U kunt deze olie gebruiken bij griep, reuma en verkoudheid.

dennen

Alpenkruiden

Een klassieke Duitse saunageur welke beschikt over een verrassend kruidig aroma.

overzicht

Jasmijn

Jasmijn werkt antiseptisch en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De olie wordt in de aromatherapie o.a. gebruikt bij; droge huid, gevoelige huid, spierkrampen, verrekkingen, verstuikingen, slijmvliesontsteking, hoesten, heesheid, laryngitis, pijnen tijdens de bevalling, frigiditeit, dysmenorroe, krampen, depressiviteit, geestelijke uitputting.

jasmijn2

Lavendel

Reinigt de lucht en verfrist en is een hulp bij luchtwegaandoeningen en kou. Lavendel vrolijkt zwaarmoedige mensen op en houdt insecten op afstand. Prima bij mensen die moeite hebben bij het inslapen.

lavendel

Door de pomp verstuiver is dit product niet enkel effectief en makkelijk in gebruik maar ook nog eens super zuinig! Geen gedoe met bakjes, potjes en dure dispenser systemen. Royale inhoud van 500ml voor veelvuldig gebruik.

Toepassing:

Bij entree van de infrarood sauna of cabine drukt u drie tot vijf maal op de vapo dop van de flacon. De geur zal zich verspreiden in de infraroodsauna of cabine en draagt zorg voor een aangename geursensatie.