Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infra rood cabine

Kwalitatieve infra rood cabine

Wilt u ontspannen in een infra rood cabine wanneer het u uitkomt? U kunt door ons een cabine bij u thuis laten installeren. De monteurs van Zondag Zonnevakmensen BV staan voor u klaar om de infra rood sauna bij u te installeren. U kunt genieten van een heerlijk rustmoment bij u thuis. De infra rood cabine van ons bedrijf is daar uitermate geschikt voor.

Onze producten

Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte wat betreft inraroodcabines. U kunt langskomen in onze showroom in Rosmalen om de infra roodsauna’s te bekijken. We bieden u een kwaliteitscabine. De infra rood cabines die wij in ons assortiment hebben, zijn mooi afgewerkt en goedkoop in het verbruik. Daarnaast zijn ze eenvoudig te monteren. Wij kunnen de installatie ook voor u uitvoeren.

150rr4

Besluit u om een infra rood sauna bij ons te bestellen, dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis als u in Nederland of België woont. Wilt u weten hoeveel u kwijt bent aan een sauna in huis? Vul dan het contactformulier in op deze pagina.

Zo krijgt u de prijslijsten van de cabines die wij in ons assortiment hebben opgestuurd via de e-mail of post. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het monteren van sauna’s, maar ook als u maatwerk wilt, bent u bij ons goed. U kunt altijd uw wensen naar ons mailen op info@zondagtilburg.nl.

Kennis

Al sinds 1981 is ons bedrijf specialist in wellness. We bieden u alleen de producten met keurmerken en garanties. De infraroodsauna’s die wij momenteel aanbieden, zijn van Infrawave. Het kenmerkende van deze saunaruimtes is dat ze zijn gemaakt van Canadees Red Cederhout. Dit hout heeft een fijne kamferachtige geur die de energiebalans die is verstoord, kan herstellen. Ook heeft deze infraroodcabine DUO infraroodstralers en kunt u LED of kleurentherapie in deze saunacabine doen.

De infraroodstraling in de infra rood cabine

De warmte die in de infra rood cabine hangt, is energie die u direct verwarmt, zonder dat de lucht om u heen verwarmd is. Daardoor is de lucht ook minder benauwd en kunt u vrijer ademen. Deze stralen kunnen u helpen ontspannen, helpen u bij het verliezen van gewicht en uw spieren kunnen soepeler worden.