Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infra rood cabines

Betrouwbare infra rood cabines

Bent u geïnteresseerd in een infra rood cabine die u thuis kunt laten installeren? Kunt u af en toe wel een moment voor uzelf gebruiken? De infra rood cabines van Zonnedag Zonnevakmensen BV zijn hier uitermate geschikt voor. Een warme deken om u heen en even ontspannen in de sauna. Wilt u graag een cabine aanschaffen? Vraag dan een offerte aan bij ons. We helpen u graag verder.

Het effect van infra rood straling

In een infra roodsauna krijgt u op een zo fijn mogelijke manier warmte op uw lichaam gestraald. Deze infra roodstraling verwarmt uw huid direct, zonder tussenkomst van warme lucht. Daarnaast is de warme lucht die in de cabines aanwezig is, een geleider van de warmte. Zo krijgt u geen benauwend gevoel en krijgt uw lichaam toch veel warmte. De straling zorgt ervoor het bloed in uw lichaam goed gaat circuleren.

Een regelmatig bezoekje aan de infra rood cabine kan veel voordelen met zich mee brengen:

  • U kunt afvallen door het saunabezoek door het vele transpireren
  • De geest en het lichaam ontspannen zich door de infraroodstraling in de sauna
  • Door de lagere luchtvochtigheid kunnen mensen met hartritmestoornissen of carapatiënten ook gebruik maken van deze cabines
  • Huidaandoeningen kunnen verminderen doordat er veel afvalstoffen afgevoerd zijn na een cabinebezoek
  • De infraroodstraling is bevorderlijk voor mensen met ziekten als reuma en ischias

De warmte die bij de infra rood cabines vrij komt, is dieptewarmte. Deze dringt tot wel vier centimeter diep in de huid door. Zo komen toxische afvalstoffen ook makkelijk vrij en voert het lichaam deze af.

150rr4

Een infra rood cabine bij u thuis

De cabine met infra rood straling die wij u bieden, is van producent Infrawave. We bieden u de juist prijs/kwaliteitsverhouding en u krijgt een mooie sauna van Canadees Redcederhout. Deze heeft DUO infraroodstralers en u kunt LED en kleurentherapie in de saunacabine doen. Het houtsoort dat deze saunaruimten hebben, is duurzaam en zorgt voor de juiste isolatie.

Wilt u graag een infraroodsauna aanschaffen bij ons? We bezorgen de infra rood cabines door heel Nederland en België gratis. De sauna’s zijn makkelijk te monteren, maar we kunnen we deze ook voor u installeren bij u thuis. We bieden u een keurmerk en garantie op uw gekochte product. De afwerking is mooi en als u liever een aangepaste cabine wilt, kunt u dit altijd aangeven bij de aanvraag van de offerte.