Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infrarood cabine

Comfortabele sauna’s

Op zoek naar een infrarood cabine die niet alleen mooi, maar ook comfortabel en duurzaam is? Een houten cabine waarin u heerlijk kunt ontspannen en even rust heeft in uw huis, kunt u bij ons in de webshop vinden. Een infrarood cabine van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Wilt u meer weten? Vul dan uw gegevens in op het formulier op de site.

De voordelen van een cabine bij u thuis

Een cabine in uw huis met infrarood straling, heeft veel voordelen. U kunt dan bijvoorbeeld iedere dag genieten van een ontspannend moment voor uzelf. De sauna is goedkoop in verbruik en is eenvoudig te monteren. Mocht u dit liever niet zelf doen, dan kunnen onze vakmensen de installatie verzorgen. De infrarood sauna is scherp geprijsd en u krijgt van ons een keurmerk en garantie bij de cabine.

Gratis bezorging

Zondag Zonnevakmensen BV levert door heel Nederland en België de cabines gratis af. Daarnaast doen we ook de montage indien u dit wenst. De infra rood sauna’s in ons bedrijf komen van producent Infrawave. Deze maakt de sauna’s in Europa en gebruikt alleen de beste kwaliteit hout: Canadees Redcederhout, met certificaat. Dit hout is duurzaam en de cabine is dubbelwandig uitgevoerd met deze houtsoort. Daarnaast zitten er DUO infraroodstralers in de infraroodcabine en kunt u LED of kleurtherapie doen. Er is ook een mogelijkheid om muziek te luisteren tijdens uw saunabezoek.

Infrarood sauna voor uw gezondheid

In een houten saunacabine de infraroodstraling op uw lichaam voelen, dat is het idee achter deze sauna. Door deze straling gaat u meer transpireren, komt de afvoer van afvalstoffen op gang en daardoor reinigt deze straling ook uw huid. In een cabine even ontspannen is goed voor lichaam en geest. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of kom eens bij ons langs.

Infrarood cabine

Vragen over de sauna’s

We hebben in Rosmalen een showroom waarin u ons assortiment kunt bekijken. Wij zijn hét adres wanneer u een infrarood sauna zoekt. Onze vakmensen kunnen u helpen bij al uw vragen. Op onze website kunt u ook een kleine greep uit ons aanbod vinden. Wilt u graag meer weten over de prijzen van de sauna’s? Dan kunt u via het aanvraagformulier brochures en prijslijsten opvragen.