Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infrarood cabines

Infraroodsauna specialist

Alle afvalstoffen uit uw lichaam, een compleet ontspannen avond in een fijne infraroodsauna en uw spieren losmaken? Kies dan voor de infrarood cabines die wij leveren. Wij hebben specialisten in dienst op het gebied van infrarood sauna’s en cabines en experts die uitstekend de bestelde infrarood sauna bij u komen installeren.

Jarenlange ervaring en expertise

Oorspronkelijk komen de infrarood cabines uit Japan, daar werden ze in 1967 voor het eerst ontworpen. In eerste instantie waren deze cabines alleen voor medicinaal gebruik. Maar na 1979 werden ze ook gebruikt door particulieren. Al ruim dertig jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in sauna’s en infraroodcabines. Zowel de verkoop als de montage is aan ons goed besteed.
In onze showroom in Rosmalen kunt u de modellen zien die wij verkopen. Wij zijn uw vertrouwde adres voor uw infrarood sauna. Als u vragen hebt, of vrijblijvend een offerte wilt opvragen, kunt u ook bij ons terecht. Op het formulier op onze website kunt u uw gegeven achterlaten en dan krijgt u van ons de prijslijsten opgestuurd.

Hoe werkt de infrarood cabine?

Wanneer u in de sauna zit en helemaal ontspannen bent, voelt u de warmte van de straling op uw huid. De infrarood cabines werken met dieptewarmte. Deze dringt vier centimeter door in de huid. Zo zult u meer gaan zweten en voert uw lichaam de afvalstoffen sneller af. De temperatuur in de cabines ligt tussen de veertig en zestig graden gemiddeld. De cabines hebben dubbele wanden, dus isoleren is niet zo snel nodig bij deze cabines.
De stralen die de elektrische stralers opwekken, zijn op de correcte manier in de sauna gebouwd. Zo krijgt u de optimale warmte op uw huid. Doordat de sauna dubbele bewanding heeft, verwarmt ook de lucht in de sauna. Zo gaat uw lichaam nog meer zweten, door zowel de straling als de lucht.

infrarood cabines

Infrawave cabines

In ons assortiment zitten de infraroodsauna’s van Infrawave. De sauna’s zijn van de binnen-en buitenkant uitgevoerd met Red Ceder Hout uit Canada. Deze modellen installeren onze monteurs graag bij u in huis, omdat dit erg mooie en duurzame saunacabines zijn. Daarnaast zit er de mogelijkheid tot kleuren en LED therapie in en komt de straling uit de DUO infraroodstralers.