Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infrarood sauna kopen

Infraroodsauna webshop

De infraroodstralers verwarmen uw lichaam en uw spieren ontspannen zich in de infrarood sauna van Zondag Zonnevakmensen BV. U hoeft niet langer meer naar een wellness center om te relaxen, maar u kunt nu ook thuis een sauna laten installeren en daar ontspannen. Als u een infrarood sauna wilt kopen bent u ons bedrijf aan het juiste adres. Wij bieden een fijne infrarood sauna voor een mooie prijs en u krijgt een kwalitatief goed product. Bekijk ons assortiment in de webshop.

We bieden u sauna’s van Infrawave, de producent die cabines van Canadees Redcederhout levert. Dit hout is erg duurzaam en ruikt ook nog eens goed. Daarnaast is de cabine in Europa vervaardigd. Ook heeft deze infraroodsauna DUO infraroodstralers en kunt u muziek aansluiten in deze cabine. LED of kleurentherapie is ook mogelijk in een Infrawave cabine.

Wat bieden wij u?

De keuze voor een infrarood cabine van ons bedrijf is geen moeilijke. We zijn al ruim dertig jaar een expert op het gebied van sauna’s met infraroodstraling. We bieden u:

  • Een infra rood sauna van uitstekende kwaliteit
  • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor de infrarood cabine die u wilt kopen
  • Goed keurmerk
  • Garantie op uw infraroodcabine
  • Eenvoudige montage van de cabine in huis
  • Gratis bezorging in België en Nederland

Bij ons in de showroom vindt u ons complete assortiment aan sauna’s en cabines. Deze showroom zit in Rosmalen. Hier kunt u ook advies en informatie inwinnen bij onze vakmensen. Dus heeft u vragen, dan kunt u daar goed terecht. U kunt ook op onze website ons aanbod bekijken en een offerte opvragen als u een infrarood sauna wilt kopen.

infrarood sauna

De werking van een infraroodsauna

De houten cabine waarin infraroodstraling de huid direct verwarmt, dat is de infra rood sauna. Daarnaast is er warme lucht in deze warmtebron die de warmte overbrengt door geleiding. Hierdoor krijgt u geen benauwd gevoel, maar wel veel warmte op uw lichaam. Een saunabezoek kan helpen bij de doorbloeding van uw gewrichten en spieren, kan ervoor zorgen dat er sneller afvalstoffen afgevoerd worden in uw lichaam en maakt dat u meer transpireert.

U kunt bij ons een standaard uitvoering van de cabine kopen, maar u kunt ook kiezen voor een infraroodsauna op maat. Wilt u maatwerk? Stuur dan uw idee op naar ons en dan krijgt u van ons de offerte hiervoor.