Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infrarood

Infraroodsauna’s

Infrarood straling op uw huid zorgt voor een warme gloed en een relaxt en prettig gevoel in uw lichaam. In een infraroodcabine die wij leveren kunt u compleet ontspannen, en dat gewoon bij u thuis. We hebben een uitgebreid assortiment van infraroodsauna’s, die we bij u in huis kunnen installeren. Zo heeft u iedere dag de mogelijkheid om u even terug te trekken en een welverdiende saunasessie te houden. Voor vragen of meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dagelijks ontspannen

In de houten cabines die wij in ons aanbod hebben, zitten elektrische stralers die de infrarood straling opwekken. De infraroodstralen die in deze cabine uw lichaam verwarmen, zijn gelijk aan de infrarood straling die de zon uitzendt.

De infraroodstralen zijn slechts een onderdeel van de stralen die de zon nog meer uitstraalt. Alleen de infrarood stralen in de sauna hebben de juiste golflengte, zodat ze optimaal werken voor uw lichaam. U kunt dan dus ieder moment van de dag in deze cabine stappen.

infrarood1

Positieve werking

Deze infrarood stralen zijn voor uw lichaam een echte oppepper. De sauna werkt met dieptewarmte, de infraroodwarmte dringt tot vier centimeter door in uw huid. Zo transpireert u veel, waardoor er afvalstoffen vrij komen. Uw spieren en gewrichten ontspannen er ook van. Daarnaast ontstaat er een hogere verbranding van calorieën door het zweten en kunt u bij regelmatig gebruik van de sauna overgewicht kwijtraken.

Klantvriendelijk

Wilt u een sauna kopen? Kom dan eens langs bij onze showroom in Rosmalen. Daar kunt u ons assortiment bekijken. Ook zijn er altijd vakmensen aanwezig die u verder kunnen adviseren en informeren. U kunt in onze webshop het aanbod vinden dat we hebben. De sauna’s zijn van Infrawave en deze zijn in Europa gemaakt. Ze zijn van Canadees Redcederhout en er zijn DUO infrarood stralers ingebouwd. Voor een optimaal effect kunt u ook muziek luisteren in de cabine en LED of kleuren therapie doen.

Vrijblijvende offerte

Wanneer u meer wilt weten over de cabines van ons bedrijf, kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij ons. We sturen u dan de prijslijst en meer informatie over de producten die we hebben. Daarnaast kunt u ook terecht bij ons voor maatwerk. U kunt u uw specifieke eisen vermelden bij ons via info@zondagtilburg.nl.