Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodcabine kopen

Infraroodsauna webshop

Overweegt u om een infraroodcabine te kopen voor in uw huis? Heeft u zin om iedere dag te kunnen ontspannen in een fijne infraroodsauna? Een infraroodcabine van Zondag Zonnevakmensen BV is dan een hele geschikte keuze voor u. We bieden kwaliteitssauna’s die op een mooie manier afgewerkt zijn en die honderd procent een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Bekijk nu ons aanbod in de webshop.

Betaalbaar

In ons assortiment hebben we infraroodsauna’s van Infrawave. Een infraroodcabine van onze producent heeft een keurmerk en garantie. De infraroodcabine is aan de binnen-en buitenkant uitgevoerd in Canadees Red Ceder Hout. Deze hoogwaardige houtsoort is erg duurzaam.

Ook zit er een certificaat bij als u een infraroodcabine gaat kopen. De cabine is ook uitgerust met DUO infraroodstralers en de mogelijkheid tot kleuren en LED therapie. Dus als u een cabine wilt kopen bij ons, bent u aan het goede adres.

infraroodcabinekopen

De bezorging en installatie van de infraroodcabines

Wanneer u een voordelige infraroodcabine wilt kopen, is ons bedrijf erg geschikt. We bezorgen namelijk de infraroodsauna’s door heel Nederland en België gratis. Hierbij hebt u de keuze voor een standaard cabine of voor een sauna op maat gemaakt voor u. Wilt u een infraroodcabine kopen die maatwerk vereist? Neem dan contact met ons op en stuur een situatieschets naar ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor u.
In onze showroom in Rosmalen kunt u de modellen die in ons assortiment zitten komen bekijken. Zo ziet u in de praktijk hoe de cabines eruit zien. Ons personeel staat u graag te woord en beantwoordt uw vragen over de sauna’s. We zijn al sinds 1981 de specialist op het gebied van wellness.

Waarom een infraroodcabine kopen?

Een infraroodsauna brengt veel voordelen met zich mee. De stralen die in deze sauna op uw lichaam komen, zorgen ervoor dat u de warmte voelt, zonder benauwd te zijn. De cabine is voor ieder moment van de dag geschikt. Door de warmte zal de bloedcirculatie in uw hele lichaam toenemen. Ook zorgt deze straling voor een versnelde afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam, transpiratie en voor een betere doorbloeding van gewrichten en spieren.

Een infraroodcabine kopen, heeft dus een erg prettig effect op uw lichaam en geest. U ontspant compleet in de sauna en u reinigt uw lichaam op deze manier.