Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodcabine prijzen

Uitgebreid assortiment van infraroodcabines

Zondag Zonnevakmensen BV heeft een ruim assortiment van infraroodsauna’s. Een goede infraroodcabine van Infrawave koopt u dan ook bij ons. Deze cabines zijn uit Canadees Redcederhout gemaakt. De infraroodcabine is aan de binnen-en buitenkant met dit hout uitgevoerd. Deze houtsoort is duurzaam en heeft een fijne, rustgevende geur.

Daarnaast is de saunacabine uitgerust met DUO infraroodstralers en kunt u ook kleuren of LED therapie doen. Een complete ontspanningsmoment tegen mooie prijzen. Ons bedrijf staat garant voor de juiste plaatsing van de infraroodsauna die u heeft gekozen. Bent u benieuwd naar de infraroodcabine prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de exacte prijzen. U kunt bij ons terecht voor de standaard sauna’s, maar ook voor maatwerk.

Werkwijze

Bij ons bedrijf hoeft u niet bang te zijn voor bijkomende kosten bij de levering. De infraroodcabine prijzen die wij u opsturen als u een offerte aanvraagt, zijn inclusief de prijzen van bezorging en installatie. Wilt u weten hoe de cabines eruit zien? U kunt in onze showroom in Rosmalen de modellen komen bekijken. We kunnen u ook brochures opsturen met de infraroodcabine prijzen erbij in.

Hoe werkt een infraroodsauna

Een saunacabine bij u thuis

De elektrische stralers wekken infraroodstralers op in de cabine en zo krijgt u de warmte optimaal op uw lichaam gestraald. Op ieder moment van de dag kunt u in deze sauna fijn ontspannen. De luchttemperatuur in de cabine is tussen de veertig en zestig graden, waardoor de warme lucht niet te benauwend is en je vrij kunt ademen. Een saunasessie zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten betere doorbloeding krijgen en dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Uw lichaam kan door een regelmatig saunabezoek ook meer calorieën verbranden. In de cabine zweet u veel en daardoor is de verbranding van uw lichaam ook hoger. Op die manier kunt u makkelijke afvallen. Ook huidziekten of – aandoeningen verminderen door een sessie in de sauna vaak. De huid is grondig gereinigd na het transpireren en dat helpt bij het verminderen van deze ziekten.