Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodcabine

Haal ontspanning in huis met een infraroodcabine

Een mooie, cederhouten infraroodcabine in uw huis en zo kunt u ieder moment van de dag even bijtanken. Wie wil dat nou niet? De infraroodstralers verwarmen uw huid en uw lichaam ontspant optimaal. Wilt u graag zo’n infraroodcabine bij u thuis hebben staan? Dan kunt u bij Zondag Zonnevakmensen BV uitstekend terecht. Onze vakmensen installeren de sauna bij u en zorgt ervoor dat u snel in uw sauna kunt.

Wellness specialist

Ons bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in sauna’s en infraroodcabines. U bent bij ons dan ook aan het goede adres als u kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt. Wij leveren namelijk kwalitatief goede infraroodcabines, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding goed en zijn onze sauna’s goedkoop in het verbruik.

We bezorgen de sauna’s in heel Nederland en België gratis. Dus bent u op zoek naar een goede infraroodcabine? Neem dan contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Infraroodcabine effecten

In de cabine straalt de warmte op uw lichaam door de infraroodstraling. Uw huid is direct verwarmd, zonder tussenkomst van warme lucht. Daarnaast zorgt de warme lucht die in de cabine hangt voor de overdracht van warmte door het te geleiden. Zo is de temperatuur in de sauna tussen de veertig en zestig graden en voelt u zich niet benauwd.

Betrouwbaar merk

De infraroodcabines die wij verkopen, zijn van producent Infrawave. Dit brengt vele voordelen met zich mee. De infraroodcabine heeft namelijk de volgende kenmerken:

  • Er zitten DUO infraroodstralers in
  • Deze is gemaakt van echt Canadees Redcederhout
  • Deze is in Europa gemaakt
  • U heeft de mogelijkheid muziek te luisteren in uw cabine door het MP3/iPOD soundsysteem met hitte en vochtbestendige luidspeakers
  • U kunt Kleuren/LED therapie doen in de cabine

infraroodcabine

Deze kenmerken maken een infraroodcabine van Zondag Zonnevakmensen BV een echte aanrader. U zult lang plezier hebben van de cabine, doordat de houtsoort duurzaam is. U krijgt daarnaast ook een keurmerk en garantie bij deze infraroodsauna’s.

Voor uw lichaam is deze vorm van wellness goed, omdat de bloedcirculatie toe zal nemen, uw lichaam de afvalstoffen sneller afvoert en u zo een lichaamsreiniging krijgt.

Wilt u meer informatie over de infraroodcabine? U kunt via onze site offertes en prijslijsten opvragen of u kunt een bezoek brengen aan onze showroom in Rosmalen. Daar kunt u de sauna’s bekijken.