Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodcabines prijzen

Scherp geprijsde infraroodsauna’s

Uw specialist op het gebied van wellness, is Zondag Zonnevakmensen BV. Mooie infraroodcabines voor mooie prijzen vindt u bij ons. In onze showroom in Rosmalen staan de modellen infraroodsauna’s die we u bieden. De infraroodcabines zijn van Infrawave, een betrouwbaar en kwalitatief goed merk. We garanderen u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor de infraroodcabines die u kunt kopen bij ons.

Infraroodcabine prijzen

Bent u geïnteresseerd in fijne infraroodcabines voor in uw huis, tegen lage en aantrekkelijke prijzen? Dan bent u bij ons goed. Wilt u weten wat de exacte prijzen zijn voor infraroodcabines? U kunt dan op onze website een formulier invullen, waarmee u schriftelijke informatie van ons ontvangt. U krijgt de informatie per post of via de e-mail toegestuurd. Hier zitten dan ook de lijsten met prijzen voor de cabines bij. Als u graag uw sauna op maat gemaakt wilt hebben, kunt u uw wensen met schets naar ons opsturen. Daarna kijken we samen verder naar de mogelijkheden en prijzen.

Service

De infraroodcabines hebben prijzen die u zeker zullen verrassen in positieve zin. Daarnaast hebben we een bezorgservice in Nederland en België. We brengen de bestelde cabine gratis bij u thuis. Ook als u ervoor kiest om de cabine te laten monteren door ons, maakt u een goede keuze. De saunaruimte is eenvoudig te installeren, maar onze vakmensen zorgen graag voor een professionele plaatsing.

150rr-infraroodcabinesprijzen

Betrouwbare infraroodcabines

We hebben de infraroodsauna’s van Infrawave in ons assortiment. Deze cabines zijn in Europa geproduceerd en zijn van Canadees Redcederhout. In deze sauna zitten DUO infraroodstralers. Dit hout is duurzaam en heeft een keurmerk. Ook heeft u garantie op deze sauna. In deze infraroodsauna is kleuren/ LED therapie ook mogelijk. U krijgt een betaalbare en mooi afgewerkte sauna thuisbezorgd als u bij ons bestelt.

Optimale gezondheid door de infraroodstraling

De straling die in deze infra rood sauna voor de warmte zorgt, heeft een goede uitwerking op uw lichaam en geest. Ieder moment van de dag is geschikt om even in de sauna te stappen en te ontspannen. De natuurlijke straling van de zon bevat ook infraroodstralingen en de warmte die van de straling vrijkomt, voelt u in de infraroodcabine. Er zit geen lucht tussen, zoals in andere sauna’s wel het geval is.

Een aantal voordelen van een saunabezoek: u transpireert meer, dus u verbrandt meer calorieën, uw huid wordt beter omdat uw lichaam afvalstoffen afvoert en het werkt ontspannend.