Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodcabines

Infraroodcabines van hoge kwaliteit

Comfortabel en mooi, dat zijn de houten infraroodcabines die u bij ons bedrijf kunt aanschaffen. Uw lichaam en geest even tot rust laten komen na een hectische dag? Met een sauna bij u thuis, kan dat heel gemakkelijk. Wij bieden u de mooiste en kwalitatief goede sauna’s aan, voor een mooie prijs. We hebben een uitgebreid assortiment met infraroodsauna’s in onze showroom en online. Ons team van vakmensen helpt u graag verder.

Onze infraroodcabines

Ons bedrijf is al sinds 1981 deskundig op het gebied van wellness en sauna’s. U haalt dus veel kennis en ervaring binnen, als u bij ons uw sauna koopt. We bieden u infraroodcabines die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben en goed zijn afgewerkt. Daarnaast zijn de cabines goedkoop in verbruik en kunt u ze eenvoudig monteren. Wilt u dat liever niet zelf doen? Dan komen onze monteurs de bestelde sauna monteren op de gewenste plek.

De bezorging van de infraroodcabines is binnen Nederland en België gratis. Ook de installatie is vrij van extra kosten. We willen u graag goed service verlenen en de sauna goed aan u opleveren. Wilt u graag een op maat gemaakte sauna? Dan kunt u de wensen met een schets naar ons mailen. Wij doen ons best om u het mooiste en meest betaalbare ontwerp aan te bieden.

Gebruik van infrarood

De infraroodcabines waren in eerste instantie ontworpen voor medicinale toepassingen in 1967. Sinds eind jaren zeventig is deze sauna ook voor particulier gebruik gecommercialiseerd. Wij bieden u een vertrouwd adres om deze cabine eens rustig te gaan bekijken, zowel online als offline. In onze showroom in Rosmalen kunt u meteen de sauna’s uittesten. Ook staan daar vakmensen die u verder helpen.

Infrawave producten

Onze infraroodcabines zijn in Europa gemaakt en worden uit het beste houtsoort gemaakt. Dit Canadees Redcederhout is duurzaam, ruikt goed en de cabine is uitgerust met DUO infraroodstralers, een optie om muziek te luisteren in de cabine en een mogelijkheid tot LED of kleurentherapie.

Infraroodcabines

Een mooie huid en de ultieme ontspanning

U kunt op ieder moment van de dag de infraroodcabine instappen en u laten meevoeren op de warmte van de straling. De stralen zorgen voor de warmte in de sauna en ook voor het warme gevoel op uw lichaam. Een thuisbezoek aan uw cabine zorgt voor de goede doorbloeding van spieren en gewrichten. U transpireert in deze sauna erg goed en daardoor voert uw lichaam de afvalstoffen goed af. Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies over onze infraroodcabines.