Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna

Ultiem ontspannen in een infraroodsauna

Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan de producten op het gebied van wellness van Zondag Zonnevakmensen BV voor. De infraroodsauna’s die wij in ons assortiment hebben, voldoen ook aan onze eisen. Bent u op zoek naar een infraroodsauna om thuis eens lekker te ontspannen? Wij kunnen u verder helpen bij uw zoektocht. Een infraroodsauna van topkwaliteit vindt u bij ons. Voor meer informatie, kijk dan verder op onze website.

Professionele installatie

U vindt ons uitgebreide aanbod zowel op onze website als in onze showroom in Rosmalen. Er staan in onze showroom vakmensen voor u klaar om u verder te helpen bij uw keuze voor een fijne infraroodsauna. Wanneer u een cabine hebt gevonden die u graag thuis wilt hebben staan, kunt u deze door ons laten bezorgen. Door heel Nederland en België bezorgen wij uw infraroodsauna namelijk gratis thuis. Ook als u een professionele plaatsing van de cabine nodig heeft, zijn wij er voor u. Deze montage is ook gratis.

Mooie infraroodsauna’s van Infrawave

De sauna’s die in ons assortiment zitten, zijn van Infrawave. Deze cabines zijn gemaakt van echt Canadees Redcederhout en zijn in Europa gemaakt. De cabine is dubbelwandig en daardoor kan de temperatuur tot zeker zestig graden stijgen zonder dat er extra isolatie nodig is. Gemiddeld ligt de temperatuur in de infraroodsauna tussen de veertig en zestig graden. De infraroodstraling verwarmt uw lichaam direct, zonder dat er warme lucht bij komt. Zo heeft u een minder benauwende luchttemperatuur en krijgt uw lichaam toch veel warmte. U kunt ook de deur van de infraroodsauna openlaten tijdens het saunabezoek, als u niet tegen teveel hitte kunt.

infraroodsauna

Maatwerk

De infraroodcabines die wij in ons aanbod hebben, kunt u in een standaard formaat laten leveren. Maar als u graag een infraroodsauna speciaal voor u op maat gemaakt wilt hebben, kan dat bij ons ook. Als u een offerte hiervoor wilt aanvragen, kunt u uw specifieke situatie naar ons mailen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het effect van de infraroodcabine op uw lichaam

een saunasessie kan niet alleen heel ontspannend zijn voor uw spieren en gewrichten, maar ook voor uw geest. Even stressvrij in deze cabine, zorgt voor een fijn, ontspannen moment. Daarnaast heeft de infraroodstraling een positief effect op de afvoer van afvalstoffen in uw lichaam. Heeft u last van bijvoorbeeld acne of psoriasis? Dan is de infraroodcabine een goed hulpmiddel om veel te zweten en zo zal uw huid zich reinigen.