Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infrawave

Haal een infraroodcabine in huis

Zondag Zonnevakmensen BV heeft voor u de meest prettige, betrouwbare en mooie sauna’s in het assortiment van Infrawave. Wilt u graag een sauna in uw huis hebben? Bent u van plan om een infraroodcabine aan te schaffen? Dan bent u hier helemaal op het juiste adres. Wij leveren namelijk alleen maar sauna’s van hoge kwaliteit en met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Betaalbare sauna’s van Infrawave, die vindt u bij ons.

Infrawave infraroodsauna’s

De infraroodcabines die wij in ons assortiment hebben, zijn gemaakt van Canadees Red Cederhout. Dit hout heeft een certificaat, heeft een prettige geur en is in Europa gemaakt. Daarnaast heeft deze sauna DUO infraroodstralers en kunt u LED of kleurentherapie doen in deze cabine. Ook hebt ook de mogelijkheid om muziek te luisteren in de cabine van Infrawave. De sauna’s die u aanschaft bij ons bedrijf, zijn voorzien van een keurmerk en van garantie.

Onze service

U kunt bij ons in de showroom een kijkje nemen in ons assortiment. De Infrawave sauna’s die wij in ons aanbod hebben, staan hier mooi uitgestald. U kunt hier de cabines komen bekijken en u kunt ze ook uittesten. Ook als u nog vragen hebt, kunt u hier terecht. Ons vakkundige personeel staat u graag te woord en helpt u verder.
Wilt u graag weten hoeveel een Infrawave sauna kost? Vul dan op onze website het formulier in en wij sturen u prijslijsten en brochures op van de gewenste sauna. Ons bedrijf is al sinds 1981 een echte expert op het gebied van wellness en sauna’s. We bieden u een betrouwbaar advies en mooie en goede producten voor bij u thuis.
Wanneer u hebt besloten een cabine van Infrawave bij ons aan te schaffen, dan bezorgen wij deze in Nederland en België gratis thuis. Ook de installatie hoort hierbij. U kunt de sauna ook zelf installeren, maar onze monteurs zijn altijd bereid u te helpen.

150rr-infraroodcabine

130rrptg-infraroodcabine

130RR-infraroodcabine

110RR-infraroodcabine

Wat doet een Infrawave sauna?

In een infraroodcabine voelt u de dieptewarmte. Zit u in de sauna? Dan voelt u de infraroodstraling op uw huid en hebt u geen last van benauwende, warme lucht. De infraroodcabine heeft dubbele wanden en zo is de sauna goed geïsoleerd. Het gewenste effect van zo’n saunasessie is dat uw lichaam en geest ontspannen, uw spieren en gewrichten een goede doorbloeding hebben en als u bijvoorbeeld last van ischias, zweepslag of reuma heeft kan een saunasessie u helpen.