Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Oss

Betrouwbare infraroodcabines

Op ieder moment van de dag even kunnen ontspannen en in een fijne, relaxte omgeving zijn? Dan kunt u kiezen voor een infrarood cabine van ons bedrijf. In uw huis in Oss een mooie sauna installeren, doen we graag voor u. Kwaliteitssauna’s die mooi zijn afgewerkt en die u tegen een mooie prijs kunt aanschaffen, die bieden wij u.

Eigenschappen van onze cabines

Deze cabine van Canadees Redcederhout zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier warmte op uw lichaam krijgt. Hoe gebeurt dat?

  1. De DUO infraroodstralers die in de cabine zitten, verwarmen onmiddellijk de huid zonder dat warme lucht daarvoor nodig is
  2. De overdracht van de warmte door geleiding komt door de warme lucht in de cabine

De temperatuur van deze infraroodsauna is gemiddeld tussen de veertig en zestig graden en daardoor is de luchttemperatuur niet benauwend. U krijgt veel warmte op uw lichaam, maar voelt zich dus niet tot nauwelijks benauwd. De sauna’s die wij verkopen en installeren, komen van de producent Infrawave. Dit is een zeer betrouwbare en prettige partner, die zorgt voor goede sauna’s met een keurmerk en garantie.

De installatie

Wilt u graag zo’n fijne houten cabine om helemaal te kunnen ontspannen en woont u in of in de buurt van Oss? Dan komen wij de sauna gratis bij u bezorgen. We leveren infraroodcabines door heel Nederland en België namelijk gratis af. Daarnaast is de cabine eenvoudig te monteren en kunnen wij de installatie eventueel ook voor u doen. Een infrarood sauna kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons. Zo weet u meteen de infraroodcabine prijzen. Als u maatwerk wilt, dan kunt u dat ook aangeven bij ons.

110RR-infraroodsauna Oss

Positieve werking van de sauna

De sauna’s die wij u bieden, hebben dubbel wanden die zorgen voor een stevige constructie. Zo kan de temperatuur stijgen tot minstens zestig graden, zonder dat u extra hoeft te isoleren. Wilt u liever een iets minder warme sauna? Dan kunt u ook de deur open laten als u een goede omgevingstemperatuur heeft in huis in Oss.
In de infra rood cabines kunt u dus even tot rust komen, maar de hoge temperatuur zorgt er ook voor dat uw lichaam de afvalstoffen goed kwijt kan. Als u een huidaandoening heeft zoals eczeem, psoriasis of acne, dan kan dit goed verbeteren door uw regelmatige saunabezoek. Wilt u een eigen sauna in uw huis in Oss? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.