Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Tilburg

Infraroodsauna specialist

Wilt u totale ontspanning van uw lichaam en geest? En wilt u alle stress van u af laten glijden? Wij zijn specialist op het gebied van infraroodsauna’s en cabines, met een showroom in Rosmalen, dichtbij Tilburg. Zondag Zonnevakmensen BV is het bedrijf dat u zoekt. We bieden u infraroodcabines die van hoge kwaliteit zijn. We leveren de producten in Nederland en in België. Dus als u in Tilburg woont en een fijne sauna thuis wilt, dan kunt u bij ons terecht.

Hoe werkt een infrarood cabine precies?

Wanneer u een sauna bij u thuis in Tilburg laat installeren, haalt u een prettige warmtebron in huis. Het is een houten cabine, waarin u gaat zitten of liggen. Hierin komt zoveel mogelijk warmte op uw lichaam op een prettige manier. Dit gaat als volgt: de straling verwarmt onmiddellijk uw huid, zonder dat er warme lucht voor nodig is. De warme lucht die in de cabine hangt, maakt dat de warmte over u heen komt door geleiding. Zo is de benauwdheid beperkt, de lucht is veertig tot zestig graden, en komt er toch veel warmte op uw lichaam. De bloedcirculatie van uw hele lichaam komt zo goed op gang.

Infrarood sauna kopen

Bent u op zoek naar een manier om tot rust te komen thuis in Tilburg? Een infrarood sauna kopen kan dan een mooie oplossing zijn. Zo hebt u uw eigen sauna binnen handbereik in uw huis. Waarom zou u de infrarood cabine bij ons kunnen halen?

  • Ons bedrijf bezorgt de sauna bij u thuis
  • De bezorging is gratis
  • We leveren alleen kwalitatief goede sauna’s
  • De prijs/kwaliteit verhouding is goed
  • We installeren de sauna bij u thuis
  • We verzorgen ook maatwerk
  • We vragen mooie prijzen voor de infraroodcabine
  • U krijgt garantie en we leveren sauna’s met een keurmerk

infraroodsauna Tilburg

Waarom een infraroodsauna in huis halen?

Naast het ontspannende gedeelte, heeft een sauna van de producent Infrawave nog veel meer voordelen. Uw spieren en gewrichten krijgen een betere doorbloeding, uw lichaam zal meer afvalstoffen afvoeren en u transpireert. Overweegt u om een infrarood sauna te kopen voor in uw huis in Tilburg? De infraroodstraling is ook nog eens goed voor het verliezen van gewicht en voor het verminderen van acne, eczeem en psoriasis. Dit komt doordat uw lichaam de afvalstoffen kwijt raakt. Kortom: kies voor een prettige infrarood cabine in Tilburg, kies voor Zondag Zonnevakmensen BV!