Close

Infraroodsauna’s en infraroodcabines

T: +31 (0)73 2053090

Infraroodsauna Turnhout

Hoge kwaliteit en maatwerk sauna’s

Bent u wel toe aan een stressvrij moment, waarin u zich overgeeft aan de warmte om u heen? Een infrarood cabine van Zondag Zonnevakmensen BV in Turnhout zorgt voor een momentje van rust in de hectiek van de dag en heeft ook veel voordelen voor uw lichamelijke gesteldheid. Dus overweegt u om een infraroodsauna aan te schaffen, dan kunt u goed terecht bij ons bedrijf. We hebben mooie sauna’s die van goede kwaliteit zijn, voor u in de showroom staan. Wilt u een infrarood cabine bestellen in Turnhout? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Uw adres voor infraroodcabines

In onze grote showroom kunt u dus op uw gemak onze modellen infraroodcabines bekijken en uittesten. We staan hier altijd met vakmensen, die u graag verder helpen bij al uw vragen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een infrarood sauna

Wij hebben betaalbare cabines en voor de infraroodcabine prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook als u een op maat gemaakte saunacabine wilt, bent u bij ons aan het goede adres. Als u een situatieschets maakt van uw huis in Turnhout, kunnen wij de offerte voor u in orde maken.

Infraroodsauna Turnhout

Infraroodsauna’s van Infrawave

Ons bedrijf levert in en rondom Turnhout goed afgewerkte sauna’s van Canadees Redcederhout van Infrawave. Dit hoogwaardige houtsoort is duurzaam en daardoor hebt u lang plezier van uw infraroodcabine. Een infrawave infra rood cabines zijn uitgerust met DUO infraroodstralers en hebben de mogelijkheid tot LED en kleurentherapie. De cabines zijn dubbelwandig en daardoor kan de temperatuur tot minstens zestig graden stijgen zonder extra isolatie. U kunt ieder moment van de dag even in de sauna, om te ontspannen bijvoorbeeld.

Ontspanning voor lichaam en geest

De warmte die op uw lichaam komt in de cabines met infraroodstraling, is minder benauwend dan in een gewone sauna. Dit komt doordat de straling rechtstreeks uw huid verwarmt, in plaats van via de warme lucht. Hierdoor neemt de bloedcirculatie in uw lichaam toe en ontspannen uw spieren. Daarnaast kunt u door het saunabezoek ook afvallen. Uw lichaam krijgt namelijk een hogere verbranding als u meer zweet. Dit kan uiteindelijk leiden tot gewichtsverlies. Ook mensen met huidproblemen hebben baat bij een infrarood cabine. Uw lichaam voert de afvalstoffen af en bijvoorbeeld acne en eczeem kan hierdoor verminderen bij veelvuldig gebruik.
Woont u in Turnhout? Dan bezorgen we de sauna gratis bij u thuis. In Nederland en België rekenen we geen kosten voor het transport.